lördag 14 mars 2009

Swedish Coffee Hour

Den 12 mars anordnade vi en Swedish Coffee Hour här i vårt hus. Varje vecka är det en ny nationalitet som presenteras genom mat, musik och övrig kultur. Denna veckan hade lotten fallit på Sverige. Vi bjöd på pepparkakor, glögg, svartvinbärssaft, kanelbullar, kärleksmums, negerbollar, kanelbullar och ett smörgåsbord som bestod av köttbullsmackor med rödbetssallad, toast Skagen och leverpastejmackor med inlagd gurka.
Eftersom det också var min födelsedag så sjöngs det för mig både på svenska och engelska. Det var fint det. När kaffetimmarna var slut så drog vi till krogen för att fira min födelsedag. Det var på det hela taget en riktigt bra födelsedag!
Förra fredagen var det Unofficial St Patricks day här i Champaign. Det firas för att vanligtvis så infaller St Patricks Day på vårlovet och studenterna här behöver en ursäkt att vara fulla en hel dag. Vi var tråkigt svenska och började inte festa innan kvällen.
Igår så var det öppet hus på ingenjörsdelen av skolan. Det var massa familjer och småungar som sprang runt i husen och såg på experiment, fick gratissaker och gick på intressanta föredrag.
Bilder från Unofficial, Swedish Coffee Hour och Engineering Open House

Inga kommentarer: